Neden Vip Gıda A.Ş.?

Vip Gıda A.Ş, Vip Yapı Group’un gıda alanında faaliyet gösteren şirketidir. Şirketimiz arıcılık faaliyetleri başta olmak üzere gıda alanında birçok ürünün üretiminde ve pazarlanmasında bulunarak doğal ve uygun ürünleriyle gıda sektöründe yerini almıştır.

“Lezzeti Doğallığından” sloganıyla başladığı yolculuğa günümüzde yurt içi ve yurt dışı birçok bayilik vererek geniş bir yelpazeye ulaşmasını ve lezzetle doğallığı en uygun fiyatlarla siz değerli müşterilerimize ulaştırmayı başarmış ve hedefleri doğrultusunda ulaştırmaya sizlerin katkısıyla devam edecektir.

Vip Gıda A.Ş olarak bizler için en önemli kural kaliteden, lezzetten ve doğallıktan ödün vermeden, en uygun fiyatı en rahat bir şekilde sizlere ulaştırmaktır. Bu çerçevede gerek kurduğumuz bayilikler aracılığıyla gerekse web sayfamız üzerinden oluşturduğumuz e-ticaret portali sayesinde siz değerli müşterilerimize ürünlerimizi birinci elden ulaştırmayı sağlıyoruz.

Vip Gıda A.Ş olarak siz değerli müşterilerimiz için “DAHA DOĞAL, DAHA SAĞLIKLI ve DAHA UYGUN” misyonu çerçevesinde en yüksek standartlardaki ürünlerimizi, müşteri güvenliği ve kalite anlayışıyla beraber yenilik ve fark yaratmaya öncülük edecektir. Bunu başarmanın yolu olmazsa olmaz düsturlarımız olan; doğal ve yerinde üretim, lezzetten ve kaliteden ödün vermeme, dürüst ve mükemmeliyetçi ekip ruhu, yeniliklere ve inovasyona açık, istikrarlı ve sürdürülebilir girişimcilik gibi değerlerden geçtiğinin farkındayız. Bu değerler bizim pusulamız ve yolumuzu aydınlatan ışığımız olduğunu benimseyerek hem şirketimizin hem de bayilerimizin sektörünün lideri yapma konusunda kararlıyız.

Mesaj, mail ya da telefon aracılığıyla hemen bize ulaşabilirsiniz. Ayrıca Vip Gıda ürünleri hakkında bilgi almak isterseniz sayfamızdan ve sosyal medya hesaplarımızdan daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca sayfamızda bulunan WHATSAPP canlı hesabımıza bilgi bırakabilirsiniz.